Figyelem Warning: I am able to write to the configuration file: /home/-www/ingatlanostanacsok.hu/htdocs/startaruhaz_hu/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance.
Nagybevásárlás 5 perc alatt - azoknak, akiknek nincs rá felesleges fél napjuk !

Mediterrán rakott zöldség Knorr Rafinéria alap 64 g

900 Ft

  • Típus: Mediterrán rakott zöldség
  • Súly: 0.07kg
  • Gyártó: knorr


Megveszem:


A mediterrán ízek kedvelőit biztosan megbabonázza ez a sokszínű rakott zöldség. Könnyű vacsorának is kiváló, de rizskörettel fogyasztva akár családi ebédet is varázsolhatunk belőle. Összetevők: paradicsompor, kukoricakeményítő, jódozott só, cukor, fűszerek, kaliforniai paprika, fokhagymapor, élesztőkivonat, növényi zsír és olaj, színezék. Nem tartalmaz ízfokozót és tartósítószert.Ez a termék 2009 november 15, vasárnap óta kapható nálunk.

Vásárlóink az alábbi termékeket vették meg vele együtt:


Copyright © 2020 Start Áruház.
Az áruház jelenleg kialakítás alatt van, nem üzemel, ezért kérjük még ne rendeljen! Amennyiben mégis rendel, a megrendelt terméket sem kiszállítani nem tudjuk, sem boltban átvenni nem tudja!
Fodrászat, pedikűr, műköröm, manikűr, műszempilla és Szerelmes.net és Élményrepülés, pilótaképzés!