Figyelem Warning: I am able to write to the configuration file: /home/-www/ingatlanostanacsok.hu/htdocs/startaruhaz_hu/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance.
Nagybevásárlás 5 perc alatt - azoknak, akiknek nincs rá felesleges fél napjuk !

Apenta Ásványvíz 1,5 l szénsavmentes, eldobható palackban

115 Ft

  • Súly: 1.8kg


Megveszem:


Az Apenta természetes ásványvíz 1000 m-es mélységből, védett víztároló rétegből kerül a felszínre. Eredendő tisztaságát és kedvező összetételét e mélységnek köszönheti, mely Európában szinte egyedülálló. Hosszú út során (10 000 év) az évezredes kőzetek nemcsak megszűrik és tisztítják, hanem értékes ásványi anyagokkal, nyomelemekkel gazdagítják e vizet.

Az emberi szervezet felépítésében és működésében fontos makroelemek mind megtalálhatók az Apenta ásványvízben. A makroelemeken kívül az esszenciális nyomelemek is nélkülözhetetlenek szervezetünk működéséhez, melyből több is előfordul az Apentában: Lítium (Li), Fluor (F), Jód (I), Vas (Fe).

A fogyasztók igényeinek megfelelően, az Apenta természetes ásványvíz a klasszikus karakterű Dús, 6 g/l szén-dioxid és a kellemesen lágy Enyhe, 3 g/l szén-dioxid tartalommal, valamint Csendes, azaz szénsavmentes változatban kerül forgalmazásra, a mindenkori fogyasztói igényeknek megfelelő csomagolási választékban.Ez a termék 2009 augusztus 07, péntek óta kapható nálunk.

Copyright © 2020 Start Áruház.
Az áruház jelenleg kialakítás alatt van, nem üzemel, ezért kérjük még ne rendeljen! Amennyiben mégis rendel, a megrendelt terméket sem kiszállítani nem tudjuk, sem boltban átvenni nem tudja!
Fodrászat, pedikűr, műköröm, manikűr, műszempilla és Szerelmes.net és Élményrepülés, pilótaképzés!