Figyelem Warning: I am able to write to the configuration file: /home/-www/ingatlanostanacsok.hu/htdocs/startaruhaz_hu/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file (read-only, CHMOD 644 or 444 are typical). You may need to use your webhost control panel/file-manager to change the permissions effectively. Contact your webhost for assistance.
Nagybevásárlás 5 perc alatt - azoknak, akiknek nincs rá felesleges fél napjuk !

Tarpai szilva pálinka 50 % 0,5 liter

3.799 Ft

  • Súly: 0.5kg


Megveszem:


Magyarország északkeleti részében, Szatmárban terem a vadon növő

"nemtudom-szilva", és ebben a régióban találjuk Tarpát, ahol már évszazadok óta, régen bevált hagyományos módszer szerint főzik ebből a szilvából a gyümölcspálinkát. Tarpai szeszfőzdénk ennek a hires és sikeres hagyománynak folytatója.

A TARPA® szilvapálinka az aprószemü vadon növő, nagyon aromás és édes "nemtudom"-szilvából készül. Ez a fajta zamata és magas cukortartalma miatt, különösen alkalmas pálinka főzéshez.

A cefreérés teljesen természetes módon folyik le, anélkül, hogy valamilyen idegen anyag kerülne felhasználásra. ( pl. élesztő) A cefreérés befejeződése után rögtön a desztilláció következik. A szeszfőző berendezés hagyományos rendszerü, és kizárólag vörösrézböl készült. Töbszörös lepárlás végén, az elő és utópárlat elvételével,a"szivét" használjuk fel

Az érlelés tölgyfahordókban történik, és egytől három évig terjed. Ezután állitjuk be 50 %-os-ra, és töltjük üvegekbe.

A TARPA® szilvapálinka illata és ize gyümölcsös, erősen szilvaízü, kis mandulazamattal füszerezve. Az üvegben is tovább érik, évről évre jobb, kerekebb és puhább lesz.

A TARPA® szilvapálinka, mint minden termékünk, szintén bio-minöségü gyümölcsből készül. Ellentétben más gyártmányokkal, ahol különböző idegen anyagokkal dolgoznak, a mi párlatunk csak szilvából készül, minden idegen anyag hozzátétele nélkül.

A nyersanyag eredete, a termék tisztasága rendszeresen ellenőrzött. Ezt a feladatot a BIOKONTROLL HUNGÁRIA Kht. látja el.
Ez a termék 2009 július 28, kedd óta kapható nálunk.

Copyright © 2020 Start Áruház.
Az áruház jelenleg kialakítás alatt van, nem üzemel, ezért kérjük még ne rendeljen! Amennyiben mégis rendel, a megrendelt terméket sem kiszállítani nem tudjuk, sem boltban átvenni nem tudja!
Fodrászat, pedikűr, műköröm, manikűr, műszempilla és Szerelmes.net és Élményrepülés, pilótaképzés!