Nagybevásárlás 5 perc alatt - azoknak, akiknek nincs rá felesleges fél napjuk !

Ajándék utalvány GYIK

Ajándék utalványok beváltása

Amennyiben e-mailben kap Ajándék utalványt, az tartalmazni fogja, hogy ki küldte az Ajándék utalványt és valószínűleg egy rövid üzenetet is az illetőtől. Továbbá benne lesz az Ön Ajándék utalványának Beváltási kódja is, melyet érdemes kinyomtatni és megőrizni, mivel az adatok a jövőben kelleni fognak.

Ha Ajándék utalványt kapott, akkor három féle módon tudja beváltani:
  1. Az e-mailben található linkre kattintva az áruház Ajándék utalvány kezelő oldalára fog kerülni. Mielőtt az Ön Ajándék utalványa érvényesítésre kerülne és hozzáadódna az Ajándék utalvány számlájához, be kell jelentkezni az áruházba, vagy ha még nincs vásárlói profilja akkor létre kell hoznia a sajátját. Ezután az utalvány összege már rendelkezésére áll, bármikor, bármire levásárolhatja.

  2. Miután befejezte a termékek válogatását és a pénztárhoz kattint, a "Fizetés mód kiválasztása" oldalon talál majd egy Beváltási kód mezőt. Itt adja meg az emailben kapott Beváltási kódot és klikkeljen az "Ellenőzés folytatása" gombra legalul. Ekkor az utalványa értéke hozzáadódik az Ön Ajándék utalvány számlájához és innentől bármikor csökkenteni tudja az utalvány értékével a fizetendő végösszeget.

  3. A kapott Ajándék utalvány e-mailben található Beváltási kódot egyszerűen írja be (vagy másolja ki és illessze be) az ezen az oldalon lentebb található Beváltási kód mezőbe, majd kattintson a "Beváltom" gombra. Ekkor az Ajándék utalványának értéke egyből hozzáadódik az Ön Ajándék utalvány számlájának egyenlegéhez, mellyel csökkenteni tudja majd a vásárláskor a fizetendő végösszeget.
Vissza

Kérem adja meg ajándék utalványának beváltási kódját, hogy jóváírhassuk számláján:
Copyright © 2019 Start Áruház.
Az áruház jelenleg kialakítás alatt van, nem üzemel, ezért kérjük még ne rendeljen! Amennyiben mégis rendel, a megrendelt terméket sem kiszállítani nem tudjuk, sem boltban átvenni nem tudja!
Fodrászat, pedikűr, műköröm, manikűr, műszempilla és Szerelmes.net és Élményrepülés, pilótaképzés!